Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

netcarjogsi.hu alkalmazás

A NeTcar Autósiskola 2014-ben alakult, kollégáink ugyanakkor több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a gépjárművezető képzés területén.

A sok éves tapasztalat és a legmodernebb oktatási forma (e-learning) segítségével szeretnénk leendő tanulóinknak a jogosítvány megszerzését megkönnyíteni. Ügyfélfogadással és gyakorlati oktatással az Észak-Dunántúl számos településén állunk tanulóink rendelkezésére.

Alkalmazásunk megjelenése okostelefonokon és táblagépeken egyaránt támogatott!

Alkalmazásunkban mindig naprakész információkat találsz induló tanfolyamainkról, árainkról. Ezen kívül érdekes és hasznos dolgokat tudhatsz meg oktatóinkról, vagy a jogosítvány megszerzésének folyamatáról.netcarjogsi.hu letöltése


Elérhető információk az alkalmazáson keresztül:


Ebben a menüpontban van lehetősége tanulóinknak a vezetési útvonal rögzítésére. A program méri a megtett távot, az átlagsebességet és térképen mutatja a levezetett utat. Wifi vagy internetkapcsolat szükséges az útvonal rögzítéséhez! A rögzítés lezárása után lehetőség van az útvonal megosztására Facebookon egyetlen gombnyomással.
Kövesd autósiskolánk aktuális kedvezményeit. Folyamatosan megújuló akciókkal várjuk leendő tanulóinkat!

Nálunk igénybe vehetsz olyan egyedi kedvezményeket, melyeket más autósiskolák nem biztosítanak. Légy naprakész, hogy le ne maradj a kiváló lehetőségekről!
Nem tudod, hogy mikor indul a következő tanfolyam autósiskolánkban? Esetleg előre terveznél, és szeretnéd tudni, mikor van lehetőséged beiratkozni hozzánk?
Alkalmazásunkban folyamatosan nyomon követheted a tanfolyamindulások időpontját. Amennyiben pedig jelentkezni szeretnél valamely képzésünkre, akár az alkalmazásunkon keresztül is van erre lehetőséged!
Amennyiben kevés információval rendelkezel autósiskolánk képzéseiről, itt mindenre megtalálod a választ. Részletes leírásokkal mutatjuk be számodra képzéseink menetét és követelményeit. Legyen szó akár motoros jogosítványról, akár „B” kategóriás jogosítványról, mindenképp érdemes elolvasni tájékoztatóinkat.
Beiratkoztál már autósiskolánkba, de még nem tudod, hogy melyik oktatónkat válaszd? Alkalmazásunkban részletes információkat tudhatsz meg gyakorlati oktatóinkról, elolvashatod bemutatkozásukat, vagy megtekintheted képeiket.
Szeretnéd megtudni, hogy lakhelyedhez mely kirendeltségünk található a legközelebb? Alkalmazásunkon keresztül térképes és lista nézetben egyaránt megtalálod autósiskolánk kirendeltségeit!
Nem vagy tisztában azzal, hogy mennyibe kerül napjainkban egy jogosítvány?
Átlátható és letisztult ártáblázatunkban kirendeltségekre szűrve tájékozódhatsz a tanfolyamok költségeiről!
Tekintsd meg autósiskolánk bemutatkozó videóit, valamint a NeTcar-nál jogosítványt szerzőkkel készített interjúkat!
Értesülj legfontosabb híreinkről, vagy olvass érdekességeket autósiskolánkról, a jogosítvány megszerzéséről és a gépjármű vezetésről.
Kövesd nyomon a NeTcar autósiskolába beiratkozott tanulók sikertörténeteit. A nálunk jogosítványt szerzők személyesen mesélik el élményeiket, tapasztalataikat. Olvasd el, hogy ők miként vélekednek autósiskolánkról!
Az általános képzéseken kívül a NeTcar autósiskola rendszeresen indít szaktanfolyamokat is. Amennyiben ilyen tanfolyamra jelentkeznél, érdemes letölteni az alkalmazást és elolvasni a hasznos információkat.
Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, részletes információkat találsz minden kirendeltségünkről. Az e-mail címre kattintva egyszerre írhatsz nekünk, a telefonszámot pedig bármikor elmentheted kapcsolataid közé!

Kapcsolat