Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Szezonok az autósiskolában

Biztosan sokan tisztában vannak azzal, hogy különböző évszakokban más és más jogosítványszerzési szokások a mérvadók minden egyes autósiskolán. Legyen szó akár szombathelyi, győri, soproni, veszprémi, székesfehérvári, vagy mosonmagyaróvári autósiskoláról. Ebben a bejegyzésben kicsit részletesebb betekintést olvashattok az egyes évszakokon belüli jogosítvány szerzési szokásokról.


Kezdeném a téli időszakkal. Az egyes autósiskolákban kivétel nélkül a leggyengébbnek mondható időszak a téli. Ennek oka, hogy a jogosítványra vágyó fiatalok kissé tartanak a rossz időjárástól. Nem könnyű télen vezetni, főleg nem hóban, vagy úgy, hogy az út le van fagyva. Ez még a tapasztalt vezetőknek is sok problémát szokott okozni, a figyelemnek hatványozottan több energiát kell szentelni. Egy tanuló vezetőnek pedig nagyban megnehezíti a dolgát, hiába van jó érzéke a vezetéshez, hiába tesznek meg mindent az autósiskolák oktatói a sikeres forgalmi vizsgák érdekében. Talán célszerű lenne a KRESZ oktatást elvégezni ebben az időszakban, majd mikor jön a jó idő, elkezdődik a tavasz, akkor lehetne nekiállni a gépjárművezetés elsajátításának, a forgalomban levezetett óráknak. A téli időszakban ezen kívül szünetel a motoros oktatás minden autósiskolánál. Tehát aki mopedre, vagy nagy motorra szeretne jogosítványt szerezni, annak ez az időszak nem lesz megfelelő.


Az átmeneti évszakok bemutatásával folytatnám, a tavasszal és az ősszel. Ezekben az időszakokban már lehetséges motoros oktatáson részt venni, bár még ez sem a legoptimálisabb a jogosítványt szerezni vágyók körének. Sok a heves zápor és esőzés ezekben az évszakokban, ami ugyancsak megnehezíti a forgalomban való motorozást. Az autósiskoláknál jellemzően még nincsenek kedvezmények ezekben az évszakokban. Érdemes tehát kivárni a nyári időszakot, ahol megannyi akcióval és kedvezménnyel szembesülhetnek a jogsira vágyók. Egyetlen előnye lehet talán ezeknek az időszakoknak a viszonylag kevés tanfolyamon induló és beiratkozó tanuló. Gyorsabban szerezhetjük meg akár „B”, akár motoros jogosítványunkat, mivel a tanulók száma alacsonyabb, mint a zsúfolt nyári időszakban. Tehát aki gyorsan szeretne jogosítványt szerezni, és nem riad vissza a kicsit rosszabb időjárási körülményektől, annak tudom ajánlani ezekben az évszakokban a vezetést és a jogosítvány tanfolyam elkezdését.


A fiatalok túlnyomó többsége nyáron kezdi el a tanfolyamot, és nekik is magas százalékuk tesz sikeres forgalmi vizsgát még ebben az évszakban. A NeTcar autósiskolánál számos kedvezménnyel találkozhattok, tehát érdemesebb ezt az időszakot választani a jogosítványotok megszerzése érdekében. Igaz, hogy több tanuló iratkozik be ezekre a nyári tanfolyamokra, de autósiskolánk az évek során már bebizonyította, hogy rugalmasan tudja kezelni a magas tanulói létszámot is, így megadva a lehetőséget mindenkinek, hogy folyamatosan tudjanak a forgalomban vezetni. A NeTcar autósiskolában nem fogtok csalódni, tapasztalt oktatókkal és átlagon felüli rugalmassággal a Dunántúl legjobb autósiskolájának mondhatjuk magunkat. Ehhez pedig Ti segítettetek hozzá!


Köszönjük minden fiatalnak, akik bizalmat szavazva, autósiskolánk keretein belül szerezték meg jogosítványukat. Az induló tanfolyamokról, az oktatókról és autósiskolánkról bővebb információt weboldalunkon találhattok.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat