Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Jogosítványszerzés folyamata

Biztosan sokan tudjátok már a jogosítványotok megszerzéséhez szükséges lépéseket, azonban ha még nem tájékozódtatok, akkor ebben a blog bejegyzésben részletesebb információt kaphattok a jogosítvány megszerzésének folyamatáról. Az autósiskola kiválasztásától a jogsitok kézben tartásáig fogom kifejteni a folyamatot.


Az első lépés (és az egyik legnagyobb súlyú döntés), hogy kiválasszátok a számotokra leginkább megfelelő autósiskolát. Általában a fiatalok a következő szempontok alapján szoktak autósiskolát választani: Gyors vizsgázási lehetőség, lakhely közelsége, család, ismerős ajánlása és a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati oktatás ára. Kevés autósiskola van a Dunántúlon, ahol mindezeket egy helyen megtaláljátok. A NeTcar autósiskola talán az egyetlen, ahol ezek a követelmények megvannak. Számos dunántúli városban jelen vagyunk, a teljesség igénye nélkül megemlítek néhányat: Szombathely, Győr, Sopron, Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Pápa, Körmend, Celldömölk, Kapuvár. Ennek következtében kijelenthetem, hogy szinte a teljes Dunántúlt lefedi autósiskolánk. A lakhelyedhez majd minden esetben van egy autósiskola elérhető közelségben. A gyors vizsgázási lehetőség is elérhető autósiskolánk keretein belül. A Dunántúl legnagyobb autósiskolájaként, a legtöbb oktatóval is a NeTcar autósiskola rendelkezik. KRESZ vizsgára és forgalmi vizsgára is rövid határidőn belül eljutnak a jogosítványra vágyó tanulók.
Ezen kívül külső helyszíneken tartott promócióink segítségével elértük azt is, hogy a fiatalok maguktól ajánlják autósiskolánkat ismerőseiknek. Tapasztalt oktatót, rugalmas munkatársak, gyors vizsgalehetőség. Csupán néhány indok, hogy miért is válasszátok a NeTcar autósiskolát, akkor is ha motoros jogosítványt szeretnétek szerezni, és akkor is ha „B” kategóriás jogosítványt.


A jogosítványotok megszerzésének a folyamata a következő:
Miután kiválasztottátok a számotokra legmegfelelőbb autósiskolát, kezdetét veszi az elméleti oktatás. A NeTcar autósiskolánál lehetőség van az e-learning típusú online oktatásra is. A tananyagot interneten kapjátok, nem kell bejárni az elméleti oktatásra. Amennyiben kérdésetek adódna, vagy nehezebben megy egy-egy fejezet feldolgozása, úgy lehetőségetek van személyes konzultációra minden nap autósiskolánk KRESZ tanfolyam oktatójával. Az elméleti részek elsajátítása után következik a KRESZ-vizsga. Sikeres megszerzése után lehet elkezdeni a vezetést. Mivel már nincs rutin vizsga, így a tanulók csak az első néhány órát töltik a rutin pályákon, az alap technikák elsajátítása érdekében. Miután az oktató úgy érzi, hogy elegendő tudással rendelkezik tanulója ahhoz, hogy a forgalomban vezethessen, már ki is viszi a Dunántúl városainak forgalmába. 580 levezetett kilométer és 30 óra volán mögött töltött idő után az oktató bejelentheti a tanulót a forgalmi vizsgára a „B” kategóriás jogosítványnál.
Célszerű elvégezni az elsősegély-tanfolyamot még a forgalmi vizsga előtt. Méghozzá azért, mert ez a legkönnyebb és a leggyorsabban elvégezhető rész a jogosítványunk megszerzésének folyamatának.


Amennyiben átmegyünk a forgalmi vizsgán is és az elsősegély-vizsgát is sikeresen teljesítettük, elégedetten dörzsölhetjük tenyerünket és várhatjuk, hogy a lakhelyünkhöz tartozó okmányiroda minél előbb kiküldje számunkra saját jogosítványunkat.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat