Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Sikertörténetek

Kovács Vanessza vagyok és szombathelyen szereztem meg „B” kategóriás jogosítványomat, méghozzá a NeTcar autósiskolánál. Felkértek az autósiskola szombathelyi kirendeltségén, hogy írjak néhány gondolatot a jogosítványom megszerzésének folyamatáról. A továbbiakban az én sikertörténetemet olvashatjátok.


Idén nyáron iratkoztam be a NeTcar autósiskolához. A szüleim szerették volna, ha minél korábban megszerzem „B” kategóriás jogosítványomat. Azzal érveltek, hogy sosem lehet tudni, hogy mikor lesz szükség rá, és arra, hogy gépjárművet kelljen vezetnem. Mondták, hogy amíg nappali tagozatos hallgató vagyok, sokkal több időm jut arra, hogy a jogosítványszerzést és a hasonló dolgokat megszerezzem. Ezért sem akartam halogatni a dolgokat. Gyorsan feltérképeztem a szombathelyi autósiskolákat, de egyértelmű volt a választásom. A legjobb és legrugalmasabb autósiskolát választottam, a NeTcart. Szüleim véleményét is meghallgattam, továbbá tanácsot kértem néhány ismerősömtől, csoporttársamtól. Ők kivétel nélkül támogattak döntésemben, mondták, hogy jó autósiskolát választottam.


Lett volna lehetőségem e-learning típusú online oktatásban tanulásra, de mivel viszonylag több szabadidővel rendelkeztem, így nem tartottam tehernek, hogy bejárjak a KRESZ oktatásra. Ha viszont kevesebb lett volna az időm, akkor biztosan ezt a módszert választottam volna, mivel nagyon hasznosnak ítélem meg. 
Miután megszereztem a KRESZ vizsgámat, gyorsan bejártam az elsősegély-oktatásra is. Néhány órát követően mehettem is vizsgázni. Az eredmény szintén sikeres volt, így nem maradt más hátra „csak” a vezetés. 


Nem vagyok túl műszaki beállítottságú, így mindig is kerültem az autókat és az azokkal kapcsolatos témákat. Így valamivel nehezebb volt megbarátkozni a tanuló gépjárművel. Szerencsére volt egy ismerősöm is az autósiskolánál, így nála kezdtem el vezetni. A kezdeti nehézségeken gyorsan túllendültem, bár a szombathelyi forgalom elég gyors volt számomra. Pár órával többet kellett eltöltenem az autósiskola rutin-pályáján. Nem estem kétségbe, tovább gyakoroltam és a 8. órámban már a szombathelyi forgalom autói közt vezettem. A tolatva parkolás volt az én gyengepontom, nagyon lassan sikerült csak ráéreznem. Nem is voltam olyan magabiztos az első forgalmi vizsgámon, és mivel nem sikerült ez a technikai manőver, a vizsgabiztosnak nem adtam más választást. Meg kellett buktatnia engem. Még ekkor sem keseredtem el, néhány plusz óra és több parkolási gyakorlás után ismét bejelentkeztem a vizsgára. Kicsit nyugodtabb voltam ezen a vizsgán, jó napot fogtam ki. A vezetés gördülékenyen ment, minden kötelező elemet sikeresen teljesítettem. A közel egy órás vizsga után az autósiskola rutin-pályáján parkoltam. A vizsgabiztos csak mosolygott és mondta, hogy az elmúlt heteket tekintve én teljesítettem a legjobban nála. Hát így sikerült megszereznem „B” kategóriás jogosítványomat.

 
Hálás vagyok a szombathelyi kirendeltséggel is rendelkező NeTcar autósiskolának, nélkülük nem sikerült volna. 
Gyertek el ti is és szerezzétek meg akár motoros, akár „B” kategóriás jogosítványotokat gyorsan és egyszerűen a NeTcarnál.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat