Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Autósiskolák összehasonlítása

A mai bejegyzésemben szeretnék ismertetni veletek néhány alapvető információt az autósiskolákról, a „B” kategóriás, illetve a motoros jogosítvány megszerzéséről. Miért is fontos, hogy megalapozottan válasszunk autósiskolát jogosítványunk megszerzése érdekében?


Lássuk a lehetőségeket. Elhatároztad, hogy szeretnél jogosítványt szerezni. Az első és legfontosabb lépés, hogy kiválaszd a számodra legoptimálisabb autósiskolát. Melyek azok a feltételek, amiket a legjobban meg kel vizsgálnod? Ott van például a lakhelyed közelsége. Nem mindegy, hogy több kilométert kell utaznod azért, hogy bemenj a KRESZ oktatásra, vagy az adott autósiskola rutin pályájára, vagy csak átsétálsz a szomszédba. A NeTcar autósiskola az egész Dunántúlon jelen van, szinte minden nagyobb városban. Így könnyen megtalálhatod a lakhelyedhez legközelebbi kirendeltségünket.


A másik fontos szempont a jogosítványod ára lesz. Nagy a konkurencia, főleg Vas megyében, azon belül is a szombathelyi autósiskolák között. Vannak nagyobb múltú és fiatalabb autósiskolák. Igenis számít, hogy egy nagy autósiskolához iratkozol be a jogsid megszerzése céljából, nem pedig egy kisebb autósiskolába. Annak ugyanis, hogy az az autósiskola kisebb és kevesebb oktatót foglalkoztat, komoly oka van. Nem véletlen, hogy a nagyobb autósiskolákban városonként akár 10-20 oktatója is lehet. Ilyen a NeTcar autósiskola is. Gondolj csak bele: amikor már sikeresen teljesítetted az elsősegély –és a KRESZ vizsgát, készen állnál a vezetésre, de a kisebb autósiskola nem tudja biztosítani számodra a megfelelő tempóban történő haladást, mivel kevés oktatót foglalkoztat. Egy NeTcar-hoz hasonló nagy autósiskolánál nem lesz ilyen problémád. Még választási lehetőséged is lesz, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb oktatót, akivel majd olyan tempóban tudsz haladni, amit te valójában elvárnál. A nagyobb autósiskoláknál a forgalmi vizsgákon való bukások száma általában alacsonyabb, mint a kisebb autósiskoláknál.


Ezeket leszámítva még egy fontos dolog a KRESZ oktatás az autósiskolákon belül. A NeTcar autósiskolánál lehetőséged van online típusú (e-learning) oktatásra jelentkezned. Ez több szempontból is hasznos. Talán ezek közül is a legfontosabb, hogy a saját tempódban tudsz haladni, nem kell kimozdulnod otthonról. Úgy alakítod az idődet, ahogy számodra a legjobban megfelel. Ha pedig kérdésed van, minden nap lehetőséged van bemenni az autósiskolába, személyes konzultáció céljából. Itt pedig az oktató csak veled fog foglalkozni, a kérdéseidre gyorsan és hatékonyan fogsz választ kapni.


Célszerű tehát megfontolni, hogy milyen típusú autósiskolába iratkoztok be a jogosítványotok megszerzése céljából. Adott esetben nem számít, hogy „B” kategóriás képzésre jelentkeztek, vagy akár motorra szeretnétek jogosítványt.


Autósiskolánk minden segítséget megad számotokra, hogy a jogsitokat gyorsan és kényelmesen szerezhessétek meg. Csak tudni kell jól választani.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat