Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Jogosítvány fiatalon

Magyarországon az emberek túlnyomó részének már birtokában van valamilyen kategóriájú jogosítvány. A többségnek természetesen „B” kategóriás jogosítvány található a tárcájában, számos fiatalnál pedig az AM kategóriájú motoros jogosítvány található. Bejegyzésemben arra a tényre szeretnék rávilágítani, hogy miért éri meg még fiatalon megszerezni valamely kategóriájú jogosítványt.


Hogy jobban átlássuk a dolgokat, nézzétek meg az egyes kategóriákhoz tartozó életkor feltételeket:


AM – 13,5 év
A1 – 15,5 év
A – 23,5 év
A2 – 17,5 év
B – 16,5 év
C – 20,5 év


Ezekből az adatokból is jól látszik, hogy még jóval a 20. betöltött életévünk előtt lehetőségünk van elkezdeni néhány kategória kivételével, a jogosítvány megszerzésére irányuló tanfolyamot. Miért kellene fiatalon beiratkozni az autósiskolákba?


Egyrészt azért, mert fiatalon sokkal több szabadidővel rendelkezünk, mint a későbbiekben, amikor már dolgozni fogunk. Gondolj csak bele! Nappali tagozatos iskolában tanulsz, délutánonként nincs túl sok dolgod, maximum heti néhány alkalommal elmész dolgozni a diákszövetségek kiközvetítésével. A hétvégéid pedig szintén szabadok. Mikor már dolgozni fogsz, napi 8-10 órád garantáltan le lesz kötve, szabadidődben pedig a háztartásban kell munkálkodnod. Kevesebb időd marad bejárni az autósiskolák által biztosított elméleti oktatásokra, valamint a vezetés is el fog húzódni. Így akár több hónapot is igénybe fog venni a jogosítványod megszerzésének a folyamata.


A másik fontos érv a folyamatosan újuló akciók, adott esetben a NeTcar autósiskolánál. A fiatalok számára sokkal több kedvezményt biztosít autósiskolánk, mint azok számára, akik nem tanulói, vagy hallgatói jogviszonyban állnak.


Természetesen a NeTcar autósiskola gondol az „idősebb” korosztályra is a Magyarországon egyedülálló online típusú e-learning képzéseivel. Ajánlani tudjuk mindenkinek, aki kevés szabadidővel rendelkezik, mivel így a saját tempódban tudsz haladni. Ha pedig nem áll módodban több időt fordítani a tanulásra, akkor sem kell sietned a tananyag elsajátításával.
Így a NeTcar autósiskola arra bíztat mindenkit, hogy amint módodban áll, kezd el a jogosítvány megszerzéséhez szükség tanfolyamot. Nem számít, hogy iskolába jársz még, vagy már dolgozol. Biztosítani tudjuk mindenki számára, hogy a számodra legoptimálisabb módon juthass a jogosítványodhoz, legyen szó bármelyik kategóriáról. Autósiskolánk munkatársai mindig állnak a rendelkezésedre, ezért ha kérdésed van, keress fel minket bizalommal weboldalunkon található elérhetőségeinken.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat