Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Mi alapján választunk autósiskolát?

Előbb, vagy utóbb mindenki megszerzi a jogosítványát. A legtöbb esetben a „B” kategóriás jogosítványt szeretnének Magyarországon. Budapesten kívül a legjelentősebb városok közé tartozik jogosítványszerzés szempontjából Szombathely, Győr, Sopron, Veszprém és Székesfehérvár. Az autós jogosítványon kívül még nagyon gyakori (főleg fiatal korban) a motoros jogosítvány megszerzése. Idősebbeknél már nem jellemző a motoros képzésre való beiratkozás.
Tehát tény, hogy nagyon sokan szeretnének jogosítványt és már nagyon sok ember rendelkezik is „B” vagy más kategóriás jogsival. A kérdés csak az, hogy ezek az emberek mi alapján választottak vagy választanak autósiskolákat. 


Az egyik legjelentősebb vizsgálati szempont az ár. A jogosítvány árak nagyjából egy szinten mozognak megyéken, vagy régiókon belül. Nem is lehetne olyan nagy eltérés, mivel mindenhol ugyanannyiba kerülnek a vizsgadíjak és a kötelezően vezetendő órák száma is megegyezik. A fiatalok mégis arra törekszenek, hogy minél olcsóbban jussanak jogosítványhoz. Ezek alapján azt kell feltételeznünk, hogy az oktatás minősége csak másodlagos szempont a jogosítványra vágyóknak? Remélem, hogy ez nem így van. Mivel a jogosítvány megszerzése csak egy dolog. Nem mellékes, hogy milyen mély tudással szállunk ki a padból és a tanuló autóból, és kezdünk el vezetni egyedül a forgalomban. 
Aki a jogosítvány árakat tartja szem előtt, lehet, hogy nagyot hibázik. Sokkal fontosabb az oktatás minősége, mivel a jogsi árak nem sokban térnek el autósiskolánként. Mivel Szombathelyen élek, teljes mértékben tisztában vagyok a jogosítványok áraival, így biztosan állíthatom, hogy az árak közti eltérés minimális. Az autósiskolák oktatóinak szaktudása viszont merőben eltér a szombathelyi autósiskolák között. A NeTcar autósiskola oktatói esetenként több évtizedes oktatói múlttal rendelkeznek és több száz fiatalt segítettek már hozzá akár „B” akár motoros jogosítványuk megszerzéséhez. 


Én is ennél az autósiskolánál szereztem jogosítványt, igaz én e-learning típusú oktatást vettem igénybe. Könnyebb volt így számomra, mivel a sűrű időbeosztásom miatt, kevés időm lett volna bejárni az oktatásokra. Amikor kérdésem volt, vagy bizonytalan voltam néhány szabálynál, igénybe vettem a személyes konzultációt, ahol készségesen segítettek, így megszűntetve problémáimat. 


Hálás vagyok a NeTcar autósiskolának, mert nélkülük meglehetősen nehezen tudtam volna felvenni a szombathelyi forgalom ritmusát. Nekik köszönhetően már egy éve balesetmentesen és stabil tudással vezetek Szombathely városában.
Ha megengedtek egy jó tanácsot, akkor nem a jogosítvány árak alapján választatok autósiskolát, sokkal inkább az oktatás minőségét helyezitek előtérbe. Higgyétek el, vezetni nem egyszerű, és ezt az előnyt, ami a magabiztosságotokban fog visszatükröződni vezetés közben, más autósiskolában nem tudják megtanítani.

NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat