Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Weboldalunk működése

Látjuk, hogy sokan látogatjátok autósiskolánk weboldalát és szeretnénk, hogy minden fellelhető információt könnyedén megtaláljatok az internetes felületünkön. Ezt a blogot azért írtam, hogy kifejtsem nektek, milyen információkkal találkozhattok weboldalunkon, valamint, hogy hol találjátok ezeket.


Weboldalunkra lépve egy felhő fogad bennetek, ahol megtekinthetitek az online típusú e-learning tananyagainkat, valamint az autósiskolánkban választható kategóriák részletes bemutatóját és leírását. Mindenképp tanácsos lenne megtekinteni azt a kategóriát, amire szeretnétek majd beiratkozni. Legyen szó akár „B”, akár „A”, vagy más motoros jogosítványról.


Weboldalunk kezdőlapján hírekkel és érdekességekkel találkozhattok. Ezek fontos információkat tartalmaznak az autósiskolánk által meghirdetett akciókról és kedvezményekről, valamint érdekes blog bejegyzéseket a tanfolyamokról, a vezetésről, az autósiskolánk oktatói és tanulói közt kialakult kapcsolatokról. Ha van egy kis időtök, olvassatok bele néhány bejegyzésünkbe, garantáltan hasznos és érdekes információkkal fogtok gazdagodni. Lejjebb görgetve egy rövid bemutatkozást találtok autósiskolánkról, valamint letölthetitek a vállalási –és az általános szerződési feltételeket. Ezen kívül még az adatvédelmi nyilatkozattal is itt találkozhattok.


Oktatók menüpont
Megyére bontva tekinthetitek meg a NeTcar autósiskola összes oktatóját. Elérhetőségeket, képeket, rövid bemutatkozásokat találhattok minden oktatónknál. Lehetőségetek van az autóját is megtekintenetek, ami sok ember számára egy fontos tényező az oktatóválasztás folyamatában.
A sikertörténeteken belül képeket és videókat fogtok találni az autósiskolánknál sikeres vizsgát tett tanulókkal. Ha te is nálunk fogsz végezni, jó eséllyel Te is felkerülhetsz weboldalunkra, így dicsekedhetsz barátaidnak és rokonságodnak a jogosítványod sikeres megszerzéséről.


Képzéseink menüpont
A képzések menüponton belül minden autósiskolánk által indított kategória részletes leírását találjátok. Érdemes végigolvasni ezeket a tájékoztatókat, hogy mindenről pontos tudomást szerezhess. A szaktanfolyamokon belül is ugyan erre van lehetőséged.


Képzési helyszíneink
A térképes nézetben megyékre szűrve láthatod, hogy hol helyezkednek el autósiskolánk kirendeltségei. A lista nézetre kattintva láthatod autósiskolánk kirendeltségeinek a pontos címét, nyitvatartási idejét, valamint pontos elérhetőségét. Így tudsz majd kapcsolatba lépni autósiskolánkkal.


Árak menüpont
Talán számotokra az egyik legfontosabb menüpont, mivel mindenki szeretne pontosan tisztában lenni azzal, hogy mennyibe is fog kerülni számára a jogosítványa. Képzési helyszínekre lebontva találjátok az egyes kategóriáink árait, méghozzá részletesen lebontva!


Induló tanfolyamok menüpont
Ebben a menüpontban látjátok, hogy adott kirendeltségek mikor indítanak tanfolyamokat. Lehetőségetek van kiválasztani az általatok választott kategóriát, valamint a képzési helyszínt is. Ha további információkra lenne szükségetek, forduljatok bizalommal az adott kirendeltségek képzési ügyintézőihez.


Weboldalunkon a továbbiakban még lehetőségetek van feliratkozni hírleveleinkre. Mindenképp ajánlom nektek, hogy iratkozzatok fel, mivel a hírlevelekben tájékoztatunk bennetek, akcióinkról, kedvezményeinkről, rövidesen induló ajánlói rendszerünkről és Facebook játékainkról.


NeTcar – Az autósiskola
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő! Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat