Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Sikertörténet

Üdvözlöm az olvasókat! Bíró Dórának hívnak, 22 éves győri egyetemista vagyok. Szeretném elmesélni nektek „B” kategóriás jogosítványom megszerzésének történetét. A bejegyzésemből kiderül majd, hogy a NeTcar autósiskola keretein belül játszi könnyedséggel szerezheted meg jogosítványodat.


Mivel rengeteg órám van az egyetemen, mellett pedig diákmunkán dolgozom, így félve kezdtem neki a jogosítványom megszerzésének. Azonban nem szerettem volna tovább halogatni, mivel idén végzem és ha tovább halogatom, munka mellett sokkal nehezebben álltam volna neki. Körülnéztem a Google keresőkben és rátaláltam a NeTcar autósiskolára. Felhívtam őket és érdeklődtem a képzésről. Képzési ügyintézőjük készségesen válaszolt minden kérdésemre, nagyon szimpatikusnak találtam. Még azon a héten bementem a győri kirendeltségükre és be is iratkoztam a „B” kategóriás képzésre. A helyszínen elárulták, hogy van lehetőség e-learning típusú online elméleti oktatás választására. Ezt pont nekem találták ki! Így tudok dolgozni és az óráimról sem kell hiányoznom. E-mail-ben megkaptam a tananyagot és esténként tudtam tanulni és készülni a vizsgára. Néhány részt nem értettem meg teljesen, így egyik szabad délutánomon ellátogattam az autósiskola kirendeltségére, ahol az elméleti oktató átvette velem ezeket a részeket. Csak velem foglalkozott, minden kérdésemre válaszolt és elmagyarázta a forgalmi szituációkat.


Ezt követően jelentkeztem a KRESZ vizsgára, amit elsőre sikerült teljesítenem. A következő napokban ismét bementem a NeTcar autósiskola kirendeltségére, ahol kértem, hogy javasoljanak nekem forgalmi oktatót. Meglepődtem, amikor több 10 oktatót soroltak fel, hogy náluk lehet vezetni. Ott a helyszínen megmutatták minden oktató weboldalát, pár mondatos bemutatkozását és képeket is láthattam az autóikról. Kiválasztottam a legszimpatikusabbat és felhívtam telefonon. Időpontot egyeztettünk, majd elkezdtem vezetni. Először a rutin pályán kellett elsajátítanom az alapvető vezetéstechnikai manővereket, majd 2 vezetéssel töltött órát követően a következő alkalommal már a forgalomba kezdtem el vezetni. Nem akarom szépíteni a dolgot, de nem volt érzékem a vezetéshez. A rutin pályán nyugodt voltam, kellően oda tudtam figyelni, de a forgalomban nagyon izgultam. Szerencsére nagyon jó kapcsolatot tudtam kialakítani a meglehetősen barátságos oktatómmal. Egyszer sem emelte fel a hangját, pedig lett volna rá oka, nem is egy alkalommal. Helyette inkább szépen elmagyarázta, hogy mit rontottam el, mire kell a későbbiekben jobban odafigyelnem. Mivel éreztem, hogy bízik bennem és a jelenlegi vezetési tudásomban, elkezdtem sokkal ügyesebben vezetni. Nem izgultam már, kellemesen autózgatással teltek az órák. 


A 30. levezetett óra után az oktatóm és én úgy láttuk, hogy készen állok a forgalmi vizsgára. Pár napon belül kaptam is időpontot. A vizsgán az egyik kedvenc útvonalamat húztam, így nem izgultam annyira. Elkezdődött a vizsga. Vezetés közben fokozott figyelemmel voltam a gyalogosokra és a kerékpárosokra, mivel tudtam, hogy a vizsgám múlhat rajtuk. Minden kijelölt átkelőhelyet óvatosan közelítettem meg és körültekintően vezettem. A tükröket is rendszeresen használtam, úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Az oktatómnak és a NeTcar autósiskolának köszönhetően sikeresen zártam a forgalmi vizsgámat. Nyugodtan iratkozzatok be hozzájuk, ha bármilyen jogosítványt szeretnétek szerezni. Velük egyszerű, velük gyors, velük sikerülni fog!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat