Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Anett sikertörténete

Nagy Anettnek hívnak és pár napja szereztem meg a „B” kategóriás jogosítványomat a NeTcar autósiskola keretein belül. Az autósiskola szombathelyi kirendeltségén megkértek, hogy egy rövid fogalmazásban írjam le sikertörténetemet. Kérésüknek eleget téve itt olvashatjátok a beszámolómat.


2014 December elején iratkoztam be a szombathelyi NeTcar autósiskolába. A választásom azért rájuk esett, mivel ők tűntek a legmegbízhatóbbnak a szombathelyi autósiskolák közül. A NeTcar autósiskola még egy éve sem jött létre, de tapasztalt és magas tudású oktatók sorakoznak fel náluk. Képzési ügyintézőjüknél érdeklődtem személyesen a tanfolyam menetéről és anyagi vonzatairól. Egy aranyos és mosolygós fiatal hölgy fogadott a Puskás utcában található kirendeltségen. Készségesen segített és mindenben állt a rendelkezésemre. Már ott éreztem, hogy döntésemet nem fogom megbánni. (Ez később be is igazolódott.)


Miután elmentem a kötelező orvosi vizsgálatra, elkezdődött a KRESZ tanfolyam. Igaz, ajánlották az e-learning típusú online oktatási formát, de mivel időm engedte, jobbnak láttam bejárni az órákra személyesen. Egy rendkívül kedves oktató tartotta az elméleti órákat, ahol az idő nagyon gyorsan telt. Kellemes hangulatban, sok hasznos információval gazdagodtam. Otthon a szabadidőmben tanultam a KRESZ szabályait. Két hét múlva elérkeztem az elméleti vizsgámhoz. Szerencsére jól felkészültem és könnyedén vettem ezt az akadályt. Ezt követően gyakorlati oktatót kellett választanom. Kértem az ügyintéző hölgy segítségét a választásban, ő pedig megmutatta a szombathelyi autósiskola weboldalát. Nagyon meglepődtem, amikor az egyik menüpontba meg tudta mutatni az összes náluk dolgozó oktatót. Nem csak a nevük volt felsorolva, hanem egyedi bemutatkozásokkal, fényképekkel és hasznos információkkal is találkoztam ezen a felületen. Végül kiválasztottam a számomra legszimpatikusabb oktatót és felvettem vele a kapcsolatot. Telefonon egyeztettünk és néhány nap múlva már az autójában ültem. Egy rövid bemutatkozást követően a rutin pályán kezdtem el a vezetést. Türelmesen magyarázta el nekem a technikai manővereket, figyelmes volt és láttam rajta, hogy segíteni akar. Nem idegeskedett, ha valamit elrontottam és soha nem emelte fel a hangját! Azonban, ha valamit rosszul csináltam, bizony megállította a kocsit és szépen elmagyarázta, hogy miben hibáztam. Én pedig próbáltam ennek megfelelően kijavítani hibáimat a következő percekben. Néhány óra után az oktatóm úgy vélte, hogy most már vezethetek a szombathelyi forgalomban. Először nagyon féltem, éreztem, hogy rutintalan vagyok, de oktatóm megnyugtatott és így meglepően könnyen ment a vezetés. Én személy szerint nem tudom, hogy a többi gyakorlati oktató milyen a szombathelyi NeTcar autósiskolánál, de ha csak fele ennyire kedves és jó tanár, akkor is messze túlszárnyalja a többi autósiskola oktatóit.
A vezetés jól ment, 30-31 gépjárműben töltött óra után elérkeztem az első forgalmi vizsgámhoz. Ebből azt gondolhatnátok, hogy ezt még követte néhány, de tévedtek. 2 kisebb hibaponttal sikerült teljesítenem az forgalmi vizsgámat! 


Hálás vagyok a szombathelyi autósiskolának, mivel azt hittem, hogy sokkal nehezebben fogom megszerezni „B” kategóriás jogosítványom. Mindenkinek ajánlom, hogy tanuljatok a NeTcar autósiskolánál! Nem fogtok csalódni!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat