Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Ákos sikertörténete

Molnár Ákos vagyok, és most az én sikertörténetemet olvashatjátok. A szombathelyi NeTcar autósiskolában szereztem meg „B” kategóriás jogosítványomat. Ha érdekel bennetek a történetem, olvassátok el a bejegyzést.
2015 január elején iratkoztam be a szombathelyi autósiskolába. Választásom egyértelmű volt, mivel Vas megyében legjobb autósiskolájában szerettem volna megszerezni jogosítványomat. Több ismerősöm is náluk tanult meg vezetni. Azt mondták, hogy nyugodt szívvel tudják nekem ajánlani őket. Én habozás nélkül be is iratkoztam hozzájuk. Előtte persze megnéztem a weboldalukat, és ha nem ajánlották volna, akkor ezzel is meg tudtak volna győzni. Egy rendkívül modern és hasznos információkkal teli weblapot találtam. Minden kérdésemre választ kaptam, nem volt szükséges felhívnom őket, vagy személyesen érdeklődnöm. 


Miután elkezdődött az elméleti oktatás, egyből meg is csináltam az elsősegély vizsgámat. Az elméleti oktató rendkívül szimpatikus volt és nagyon jól magyarázta a tananyagot. Rengeteget gyakoroltam otthon és ennek következtében első próbálkozásra meg is lett a KRESZ vizsgám.


Ezt követően választottam magamnak oktatót. Meglepődtem, mikor láttam, hogy mennyi oktatóból lehet választani. Ismerősömtől hallottam, hogy más szombathelyi autósiskolánál heteket kell várni arra, hogy elkezdhessen vezetni az illető. Én választottam egy oktatót és 2 napon belül már az autó volánja mögött ültem. Néhány órát vezettem a rutin pályán, majd a forgalomban találtam magam. Gyorsan haladtunk, azt mondta az oktatóm, hogy van érzékem a vezetéshez. Könnyen és gyorsan sajátítottam el a vezetéstechnikai gyakorlatokat. 31 forgalomban vezetett óra után be is jelentett az oktatóm a forgalmi vizsgára. A vizsga szintén jól sikerült, első próbálkozásra teljesítettem.


NeTcar autósiskolával tényleg könnyen és problémamentesen megy a vezetés. Alig egy hónap leforgása alatt meg is szereztem „B” kategóriás jogosítványomat.
Én is bátran merem ajánlani ezt az autósiskolát, úgy, ahogy nekem is ajánlották. Minőségi oktatás, felkészült és kedves oktatók: ez a NeTcar autósiskola!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat