Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Sándor sikertörénete

Sziasztok!
Molnár Sándornak hívnak, és a sikertörténetemet fogom leírni a NeTcar autósiskolában megszerzett „B” kategóriás jogosítványommal kapcsolatban.


Tavaly elhatároztam, hogy 2015 év elején megszerzem „B” kategóriás jogosítványomat. Elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy megszerezzem autós jogosítványomat, mivel már 23 éves vagyok. Így 2014 év végén elkezdtem kutatni a szombathelyi és Vas megyei autósiskolákat. Elég széles volt a választék, viszont a NeTcar autósiskola weboldala egyszerre megfogott. Számos hasznos információt találtam az oldalon és elolvastam néhány tanuló sikertörténetét is. Felkerestem őket telefonon, ahol egy nagyon szimpatikus hölggyel tudtam beszélni. Ő javasolta, hogy menjek be hozzájuk a Puskás utcában található kirendeltségükre. Még aznap be is mentem, ahol részletesen tájékoztattak a jogosítványszerzés menetéről.


Következő nap visszatértem a megfelelő iratokkal és okmányokkal és be is iratkoztam a NeTcar autósiskolába. Az elméleti oktatás a következő héten vette kezdetét. Nagyon szimpatikus oktató tartotta az elméleti órákat. Könnyen ment a tanulás és a tananyag elsajátítása. Két hét mindennapos elmélet után elérkezett a KRESZ-vizsga napja. Egyáltalán nem tartottam tőle, mivel éreztem, hogy alapos felkészítésben volt részem. Ennek megfelelően komolyabb nehézség nélkül sikerült teljesítenem a vizsgámat.

 
A következő lépés a gyakorlati oktató kiválasztása volt. Számos információt találtam a szombathelyi oktatókról, ugyanis kivétel nélkül mindenkinek volt saját weboldal! Itt találtam személyes bemutatkozásokat, valamint fényképeket az tanulójárművekről. Választásom könnyű volt, mivel otthon is Renault Clio márkájú gépjárművünk van, így azt az oktatót választottam, aki szintén ilyen autóval oktat. Felvettem vele a kapcsolatot és 2 nap múlva már vezettem is. Először a rutin pályán gyakoroltam, majd néhány órát követően már a szombathelyi forgalomban vezettem.
2 hét és 30 óra vezetés után elérkezettnek érezte az időt az oktatóm, hogy bejelentsen a forgalmi vizsgára. Február elejére kaptam meg az időpontomat. Sajnos a vizsgát megelőző napokban elég rosszra fordult az idő Szombathelyen. Így kicsit féltem a vizsga kimenetelét illetően. Utólag viszont kiderült, hogy nem kellett volna emiatt idegeskednem. A vizsgám kiemelkedően jól sikerült az oktatóm szerint, és ami még fontosabb a vizsgabiztos szerint is. Így első próbálkozásra teljesítettem a forgalmi vizsgámat.


Csak jót tudok mondani a szombathelyi NeTcar autósiskoláról, így mindenkit szeretnék arra buzdítani, hogy hozzájuk iratkozzatok be jogosítványszerzés céljából.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat