Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Eszti sikertörténete

Sziasztok!
Horváth Eszti vagyok, szombathelyi egyetemista. Nemrég töltöttem be 20. életévemet és elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy megszerezzem „B” kategóriás jogosítványomat.


Szombathelyen elég nagy a választék az autósiskolák tekintetében. Alaposan körülnéztem az interneten ezzel kapcsolatban. Mind közül a NeTcar autósiskola volt a legszimpatikusabb. Csodálatos látvány tárult elém, amikor megláttam a weblapjukat. Nem is haboztam tovább, egyből felhívtam őket. Képzési ügyintézőjük készségesen válaszolt kérdéseimre és javaslatára még aznap bementem hozzájuk. Vittem a beiratkozáshoz szükséges iratokat és okmányokat és regisztráltam a „B” kategóriás tanfolyamra.


A tanfolyam indítása a következő hét hétfői napján volt. Csoporttársaim szimpatikusak voltak, az elméleti oktatóról nem is beszélve. Minden nap volt elméleti óra, a tananyaggal gyorsan haladtunk. Azonban, ha valakinek nehézsége volt, akkor lassítottunk és egy részt annyiszor vettünk át, amíg mindenki meg nem értette a csoportban. Otthon önszorgalomból is meglehetősen sokat gyakoroltam, ezt az elméleti oktató is javasolta nekünk. 2 és fél hét elteltével már a KRESZ-vizsgán találtam magam. Magabiztosan ülhettem be vizsgázni, mert tudtam, hogy megfelelő felkészítésben volt részem a szombathelyi NeTcar autósiskola által. A vizsgát természetesen első próbálkozásra sikerült abszolválnom. 


Mindeközben ki kellett választanom az oktatót, aki majd a gyakorlati órákon fog tanítani. Bőséges választási lehetőségem volt a szombathelyi autósiskolánál, ugyanis közel 20 oktató állt a rendelkezésemre. Az internetes felületen minden oktatóról találtam képet, bemutatkozást, valamint a gépjárműveket is volt lehetőségem megtekinteni. Később kiderült, hogy az egyik legjobb oktatót választottam, mivel jól kijöttünk egymással és észrevétlenül teltek a vezetéssel töltött órák. Vezetés közben jókat beszélgettünk és mindig készségesen és nyugodt hangnemben magyarázta el nekem, hogy mit rontottam. Én pedig minden alkalommal próbáltam maximális koncentrációval beszállni az autóba. „B” kategóriás jogosítványom megszerzése egyre közelebb került hozzám és ezt éreztem is. 30 óra vezetés után az oktatóm elérkezettnek érezte az időt arra, hogy bejelentsen a forgalmi vizsgára. Nem kellett egyáltalán plusz órát vennem. Barátaim sokat panaszkodtak nekem, hogy más autósiskolánál mennyi plusz órát kell kifizetniük. A NeTcar-nál ez nem így van! Ők nem szeretnék pénzügyileg kihasználni a fiatalokat. Csak és kizárólag egy cél érdekli őket, mégpedig az, hogy a lehető legnagyobb tudással szerezzük meg jogosítványunkat. Legyen szó akár „B” kategóriáról, akár bármely motoros jogosítványról.
A forgalmi vizsga napján sem kellett izgulnom, szerencsére könnyű útvonalat húztam. A vizsgabiztos is szimpatikus volt, vizsga közben sokat beszélgetett az oktatómmal. 10 percnek éreztem a majdnem 1 órás vizsgát. Az idő gyorsan haladt, a vizsgám jól sikerült. A végén a vizsgabiztos közölte az eredményt. Igen, átmentem! Mindenen elsőre, plusz órák nélkül!


Más autósiskolánál ez aligha sikerült volna. Köszönöm a szombathelyi kirendeltséggel is rendelkező NeTcar autósiskolának, hogy hozzásegítettek „B” kategóriás jogosítványomhoz. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is őket, legyen a lakhelyetek bárhol a Dunántúlon. Számos kirendeltséggel rendelkezik ez a fantasztikus autósiskola. 
Köszönöm, hogy nálatok tanulhattam!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat