Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Sára sikertörténete

Üdvözlöm az olvasókat!
Horváth Sára vagyok, szombathelyi friss diplomás. 2015 februárjában szereztem meg „B” kategóriás jogosítványomat a szombathelyi NeTcar autósiskolában. Felkértek a szombathelyi autósiskolától, hogy számoljak be néhány mondatban élményeimről. A továbbiakban az én sikertörténetemet olvashatjátok.


A jogosítványomat nagyjából egy hónap alatt sikerült megszereznem. Ebben nagy szerepet játszott a szombathelyi autósiskola, mivel a segítségük és az odaadásuk nélkül aligha sikerült volna ilyen egyszerűen és gyorsan jogosítványhoz jutnom.


Január végére határoztam el, hogy leteszem a „B” kategóriás jogosítványomat. Egyik barátnőmhöz fordultam, aki szintén a szombathelyi autósiskolában szerezte meg jogosítványát. Ő nyugodt szívvel ajánlotta nekem őket. Mondta, hogy nagyon kedves és szimpatikus mindenki, az ügyintézőktől egészen az oktatókig. Megbeszéltem szüleimmel és ezt követően felhívtam őket. Valóban egy nagyon kedves hölgy volt a vonal másik végén. Javasolta, hogy látogassak el a www.netcarjogsi.hu weboldalra, ahol minden információt megtalálok majd a tanfolyammal kapcsolatban. Ezt meg is tettem és valóban egy nagyon profi weboldalon tudtam informálódni. Néhány nap elteltével személyesen is bementem a szombathelyi autósiskolába beiratkozás céljából. A KRESZ tanfolyam néhány napon belül kezdetét is vette. Egy rendkívül szimpatikus és kedves elméleti oktató tanított meg mindent, amit a KRESZ-ről tudnunk kellett. Az elméleti órák közben mindig jó volt a hangulat és ebből kifolyólag könnyen ment a tanulás a csoportnak. A KRESZ vizsgát az egész csoport első próbálkozásra teljesítette.


A gyakorlati órák következtek, ehhez pedig oktatót kellett választanom. A NeTcar autósiskola weboldalán számos információt találtam az oktatókról. Olvashattam bemutatkozásokat és képeket tekinthettem meg róluk és autóikról. Más autósiskolánál ezeknek az információknak a töredékével sem találkozunk. Döntésem könnyű volt, és kiválasztottam a számomra legszimpatikusabb gyakorlati oktatót. Azt hittem, hogy majd heteket kell várnom addig, amíg elkezdhetek vezetni. Ez azonban nem így volt! Néhány napra a KRESZ vizsgám megszerzése után már a tanuló gépjármű volánja mögött találtam magam. Az oktatóm türelmes és kedves volt velem. Mindent szépen elmagyarázott, amikor pedig nehézségeim voltak, akkor is nyugodt maradt. Úgy gondolta, hogy kiabálással nem lehet megoldani semmit, így inkább többször is begyakoroltuk azokat a vezetéstechnikai gyakorlatokat, amik kevésbé mentek jól számomra.
30 óra vezetés után az oktatóm azt mondta, hogy nyugodt szívvel fog bejelenteni vizsgázni. Egyáltalán nem is kellett plusz órákat vennem. A vizsgám napján nagyon idegesen ébredtem. Minden vizsgám előtt izgulok, így volt ez az egyetemen is, és így van ez minden ilyen szituációban. A vizsgabiztos elég mogorvának tűnt, nem jósoltam magamnak túl sok jót. 
Utólag kiderült, hogy nem kellett volna tartanom a vizsgától, mivel az oktatóm olyan jól elbeszélgetett a vizsgabiztossal az 50 perc alatt, hogy szinte észre sem vettem, hogy rám figyel. Így valamennyire felszabadultan tudtam vezetni és meg is lett ennek az eredménye. Szinte hiba nélkül sikerült teljesítenem a vizsgámat!


Hálás vagyok a szombathelyi NeTcar autósiskolának és a gyakorlati oktatómnak. Velük egyszerűen és gyorsan sikerült megszereznem „B” kategóriás jogosítványomat. Nyugodt szívvel ajánlom ezt az autósiskolát nektek is, higgyétek el, hogy nem fogtok bennük csalódni!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat