Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Sikeres vizsga Zalaegerszegen

Farkas Péternek hívnak, 19 éves zalaegerszegi lakos vagyok. „B” kategóriás jogosítványomat Zalaegerszeg legújabb autósiskolájában a NeTcar autósiskolában szereztem. Megkértek, hogy írjam le néhány mondatban a jogosítványom megszerzésének folyamatát. A továbbiakban az én sikertörténetemet olvashatjátok.


Idén év elején hallottam, hogy a NeTcar autósiskola Zalaegerszegen is megnyit egy kirendeltséget. A családom Szombathelyen él, és két idősebb testvérem is a NeTcar autósiskolában szerezte meg jogosítványát. Mivel nekik könnyen és gyorsan ment a jogsi megszerzése, így én is biztos voltam benne, hogy ezt az autósiskolát választom.


Profi elméleti oktatáson vettem részt a zalaegerszegi autósiskolába. Az oktató egyetlen alkalommal sem késett, szakértelme pedig megkérdőjelezhetetlen volt. Mindent érthetően magyarázott, és az összes kérdésünkre kielégítő választ adott. Nem is volt meglepetés, hogy a csoportunkban minden egyes tanuló elsőre sikeresen teljesítette a KRESZ vizsgát.
Ezt követően választottam magamnak egy oktatót, majd néhány nap múlva már a tanulóautó volánja mögött ültem. Oktatóm nagyon szimpatikus volt. Nyugodt természetéből adódóan egyetlen alkalommal sem emelte fel a hangját. Minden vezetéstechnikai dolgot bemutatott, majd jól begyakoroltatta velem. Az alapok elsajátítása gyorsan ment, mivel a 3. órámat már a zalaegerszegi forgalomban töltöttem.


Néha voltak nehézségeim a parkolással, de oktatómnak köszönhetően végül mindent elsajátítottam.
30 levezetett óra után az oktatóm bejelentett forgalmi vizsgára. Nem is kellett plusz órát vennem! Ismerőseim mesélték, hogy más autósiskolákban sokszor 5-10 plusz órát is vezettetnek a tanulókkal.
A vizsgám napján kicsit izgultam, mivel nem hozom a legjobb formámat stresszhelyzetekben. Az oktatóm próbált megnyugtatni. Magabiztosan éreztem magam, de ugyanakkor féltem is egy kicsit. A jogosítványom megszerzése már csak egy lépésre került tőlem. 
Nekivágtunk tehát a vizsgának, szerencsémre az egyik kedvenc útvonalamat húztam. Oktatóm vizsga közben a vizsgáztatóval beszélgetett. Sikerült annyira feloldódnom, hogy szinte észre sem vettem, hogy ott ül mögöttem. Nem vizsgának éreztem a vezetést, sokkal inkább kikapcsolódásnak, vagy kellemes időtöltésnek. Szinte észre sem vettem, de már majdnem eltelt egy óra. Visszatértünk a NeTcar autósiskolához, ahol a vizsgabiztos közölte, hogy könnyű szívvel átenged a vizsgán. 


Hálás vagyok a zalaegerszegi NeTcar autósiskolának az elméleti és főként a gyakorlati oktatómnak! Nélkülük sokkal nehezebben ment volna. „B” kategóriás jogosítványom megszerzése könnyen és gyorsan ment. A más autósiskolákban végzett fiatal sofőrökkel szemben én magabiztosan fogok beülni az autónkba, köszönhetően a zalaegerszegi autósiskolának.
Ajánlom mindenkinek a NeTcart, aki jogosítványt szeretne.


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat