Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Viktória sikertörténete

Idén év elején iratkoztam be a zalaegerszegi autósiskolába. Volt választék Zalaegerszegen, de én a nemrég nyitott NeTcar autósiskolát választottam. Ennek oka nem volt más, mint az a minőségi oktatás, amit más városokban is képviselnek. Felkészült és kedves elméleti oktatók, türelmes gyakorlati oktatók és barátságos ügyintézők dolgoznak a NeTcar autósiskolánál. A KRESZ-t nem a hagyományos módon végeztem. Az internetes e-learning féle tanulási módot választottam. Hozzáteszem, hogy ezzel nem kevés pénzt is spórolhattam, hála a NeTcar-nak. A tananyagot interneten kaptam, és önállóan tanultam meg. Több esetben is kérdéseim voltak, így kihasználtam a zalaegerszegi autósiskola által kínált konzultációs lehetőséget is. Itt az elméleti oktatóval személyesen volt lehetőségem beszélgetni a témáról. Ő készségesen és türelmesen segített és válaszolta meg a kérdéseimet. A KRESZ vizsgát 1 hibaponttal sikerült abszolválnom. Ezt követően gyorsan elvégeztem az elsősegély nyújtó tanfolyamot is. Két délutánt kellett rászentelnem az időmből mindössze.
Már csak a vezetés része maradt hátra. Kiválasztottam gyakorlati oktatómat, amihez nagy segítséget nyújtott az autósiskola weboldala. Itt minden oktatóról bőségesen találtam információt. Bemutatkozásokat és képeket egyaránt.


Elkezdtem vezetni és nem is ment rosszul. Oktatóm türelmes volt velem, még akkor is, ha hibáztam. Mindent alaposan elmagyarázott és begyakoroltatott velem. Így nem kellett félve mennem a forgalmi vizsgámra.  Hála a kifogástalan oktatásnak, első próbálkozásra sikerült átmennem a forgalmi vizsgán is. Minden elsőre ment a zalaegerszegi autósiskolánál.
Szeretném megköszönni a NeTcar-nak, hogy náluk tanulhattam, és hogy ilyen odaadóan segítették a „B” kategóriás jogosítványom megszerzésének folyamatát. Bártan merem ajánlani majd ismerőseimnek a NeTcar autósiskolát.Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat