Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Lilla sikertörténete

Szabó Lillának hívnak, 21 éves szombathelyi egyetemista vagyok. 2015 áprilisában szereztem meg „B” kategóriás jogosítványomat a szombathelyi NeTcar autósiskolában. Az autósiskola kérésére röviden leírom sikertörténetemet. 


2014 szilveszterén megfogadtam, hogy idén megszerzem „B” kategóriás jogosítványomat. Január elején elkezdtem kutatni az interneten a szombathelyi autósiskolák után. Találtam néhány autósiskolát, viszont a sok weboldal közül az egyik kiemelkedően modern és szép volt. A Netcar autósiskola volt ez az autósiskola. Áraikat barátságosnak találtam és számos információhoz jutottam a weboldalukat olvasva. Megkérdeztem barátnőimet, ismerőseimet is, hogy mi a véleményük a Netcar autósiskoláról. Tízből tíz ember pozitív véleménnyel volt róluk, sokan közülük szintén ebben az autósiskolában szerezték meg B kategóriás jogosítványukat. Nem is volt szükségem többre, még azon a héten beiratkoztam a Netcar autósiskolába.


Az elméleti képzést interneten végeztem, az úgynevezett online típusú elméleti oktatás keretein belül. A tananyagot interneten keresztül kaptam és önállóan oszthattam be időmet, amit a tanulásra szenteltem. Néhány kérdésemet a személyes konzultáción volt lehetőségem feltenni az elméleti oktatónak a szombathelyi Netcar autósiskolában. Láttam az oktatón, hogy tapasztalt és ténylegesen rám figyelt, mikor feltettem kérdéseimet. Készségesen és mindent jól kifejtve válaszolt kérdéseimre.


Az elméleti vizsgát első próbálkozásra sikerült abszolválnom. Azt ajánlom mindenkinek, hogy merjetek online tanulni, mivel nem nehéz a tananyag, a szombathelyi Netcar autósiskolánál pedig van lehetőségetek kérdezni! Szívesen segítenek, és nem hagynak magatokra!


Ezt követően ki kellett választanom a Netcar autósiskola gyakorlati oktatóját. A weboldalon itt is bőven találtam információt az oktatókról. Láttam képeket a gépjárművekről, személyes bemutatkozásokat és sok más információt.
Miután oktatómmal felvettem a kapcsolatot elkezdődött a gyakorlati vezetés. Először a Netcar autósiskola rutin pályáján körözgettem. Az alapok elsajátítása után néhány alkalom elteltével már a szombathelyi forgalomban manővereztem.


Oktatóm türelmes és kedves volt velem. Mindent bemutatott, elmagyarázott és még akkor sem emelte fel a hangját, amikor valamit csúnyán elrontottam. Forgalmi vizsgámat plusz óra vétele nélkül teljesítettem, méghozzá ezt is az első próbálkozásra. Hálás vagyok neki, hogy sikerült megszereznem „B” kategóriás jogosítványomat a szombathelyi Netcar autósiskolánál.


Bátran ajánlom majd én is minden ismerősömnek a Netcart, ahogy azt ajánlották nekem is.


NeTcar – Az autósiskola!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat