Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Viki sikertörténete

Kocsis Viktória vagyok, szombathelyi gimnazista. A családommal úgy döntöttünk, hogy idén megszerzem „B” kategóriás jogosítványomat. Nem is választhattam volna jobb autósiskolát Szombathelyen, mint a NeTcart. Korábban már bátyám is náluk végzett és tökéletesen meg volt elégedve velük. Idén január végén iratkoztam be a szombathelyi autósiskolába.


A KRESZ oktatást a hagyományos tantermi módszer keretein belül végeztem. Lett volna lehetőségem e-learning alapú tanulásra is (itt nem kellett volna bejárnom az órákra, interneten kaptam volna meg a tananyagot), de én a hagyományos módszert választottam. Rendelkeztem elég szabadidővel, hogy bejárjak az órákra és tudom magamról, hogy otthon nem fordítottam volna elég időt a tanulásra. Az elméleti oktatáson mindent részletesen elmagyaráztak, ezért úgy érezhettem, hogy maximálisan felkészültem megyek az elméleti vizsgára. A vizsgát az első alkalommal sikeresen teljesítettem. Köszönöm az Netcar autósiskola elméleti oktatójának, hogy ilyen tökéletes oktatást nyújtott és teljesen felkészítette a csoportot a vizsgára.

Ezt követően gyakorlati oktatót választottam magamnak. A Netcar autósiskola weboldalán minden oktatót megtaláltam. Voltak fényképek róluk, illetve a gépjárművekről, valamint rövid bemutatkozásokkal is találkoztam. Sokkal könnyebb volt így választani, mint vakon, információk hiányában. Kiválasztottam tehát a számomra legszimpatikusabb oktatót és felvettük egymással a kapcsolatot. Jól kijöttünk egymással, mivel egy rendkívül kedves és türelmes oktatót ismerhettem meg a személyében. A gyakorlati órák alatt nem mondom, hogy minden elsőre sikerült, és azt sem, hogy ne lett volna oka az oktatómnak hangja felemelésére. Ő azonban ezt mégsem tette. Helyett inkább újból lassan elmagyarázta, hogy mit rontottam el és hogy tudok ezen javítani. Igyekeztem javítani a hibáimból és egyre csak jobban ment a vezetés. Szűk egy hónap elteltével az autósiskola oktatója úgy érezte, hogy készen állok a forgalmi vizsgára. Nem kellett plusz órákat vennem! A forgalmi vizsga napján eléggé izgultam. Nem a felkészültségem miatt, hanem inkább azért, mert én ilyen izgulós típus vagyok. A forgalmi vizsgán az országúti vezetést húztam, aminek kifejezetten örültem. Repültek a percek és már csak azt vettem észre, hogy parkolok be a Netcar autósiskola rutin pályájára. A vizsgabiztos mosolyogva közölte, hogy sikeresen teljesítettem a forgalmi vizsgát és ezzel megszereztem „B” kategóriás jogosítványomat.

Hálás vagyok a szombathelyi Netcar autósiskolának, mivel példamutató munkájukkal és hozzáállásukkal hozzásegítettek jogosítványom megszerzéséhez. Én biztosan fogom ajánlani őket ismerőseimnek!

Netcar – Az autósiskola!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat