Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

E-learning típusú oktatás

A jogosítvány megszerzésénél lehetőség van e-learing típusú oktatásban részt venni, ami röviden annyit jelent, hogy otthonról lehet tanulni a számítógép előtt. Ez a tanulási módszer egy meglehetősen rugalmas segítséget nyújt a jogsi megszerzéséhez, mivel bárhonnan, akár otthonról, vagy külföldről is nekiállhat bárki a jogosítvány megszerzésének. Tanulhat éjjel-nappal, folyamatosan hozzáférhet a tantárgyi tartalmakhoz. Ha valaki ezt a formát választja jogsi megszerzése céljából, akkor sem fog semmiféle hátrányban szenvedni, sőt! Igaz, merőben eltér a régi módszertől, mivel itt nem kell az előadásokon részt venni, de itt is minden feltétel adott a KRESZ tanfolyam sikeres elvégzéséhez, a jogosítvány megszerzéséhez. Megtalálható az összes anyag, ami szükség lesz az autósiskola tanulóinak a sikeres vizsgához: van gyakorló feladatsor, olyan is, amit be kell küldeni, majd képzett oktatók javítják az anyagot. Ezen kívül tartalmazza még a vizsgafeladatokat is. Szóval mondhatjuk, hogy komplex, mivel ugyan azt adja át, mintha a jogosítványra tantermi előadások keretein belül készülünk fel. Jó hír, hogy már szombathelyi és győri autóiskola is foglalkozik ezzel a tanítási módszerrel és így is készítenek fel a diákokat a jogosítvány megszerzéséhez. Az autósiskola felkészít a tanulókat, hogy önállóan tudják a jogosítványhoz szükséges tananyagot elsajátítatni, illetve azt, hogy a képzéshez szükséges számítógépes eszközöket hogy kell használni otthoni körülmények között. 
Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai. Az általános oktatási módszernek az előnyei közt említhető, hogy a kommunikáció sokkal gyorsabb és közvetlenebb. Nem kell várni a válaszkora, mindent helyben kérdezhetünk meg, azonnal válaszokat kapva feltevéseinkre. Az e-learning típusú oktatás során ugyanúgy megválaszolják kérdéseinket, de bizonyos mértékű reakcióidő fog eltelni a feltett kérdés és a válasz között. Sokan családon belül már informálódtak a jogosítvány megszerzésének körülményeiről, sokszor utasként tapasztalták meg a vezetés élményét. Így ezeket az informálókat osztották meg a tanulók az autósiskolákban tartott oktatásokon.  Hátárnynak mondható, hogy hetente akár két-három alkalommal, néhány órát kellett eltölteni az oktatáson. Aki például dolgozik (több műszakban) annak ez nehezen megoldható. Akinek nincs rá ideje, vagy energiája, hogy bejárjon az autósiskolákba, akár Szombathelyen, akár Győrben vagy Veszprémben, annak tökéletes választás a NeTcar autósiskola által nyújtott e-learning típusú oktatás. Valaki azért választja ezt a módszert, mert így a hét minden napján tud készülni, így a több hetes tantermi órákat kiválthatja otthoni tanulással, ennek következtében még akár hamarabb végez a KRESZ-vizsga megszerzésével. Akinek meg túl gyors a kötött tantermi óra, ő a saját beosztása szerint tanulhat. Nagyon szimpatikus megoldás a távoktatás számomra, mert így én osztom be az időmet, és akkor készülök az órára, amikor tudok, amikor időm és kedvem is van hozzá. Ha kedvem van a tanuláshoz, sokkal gyorsabban megy, mert szívesen foglalkozom a dologgal. Az is jó dolog, hogy ha kérdésünk lenne, az on-line fogadóórán meg lehetne beszélni a dolgot az autósiskola óraadó oktatóival.
Ha valaki kellően motivált, akár egy gyenge hónap alatt is jogosítványhoz juthat. Ezzel a módszerrel a szombathelyi és győri autósiskola központtal rendelkező, de a Dunántúl számos nagyvárosában megtalálható NeTcar autósiskola a többi konkurense fölé nőhet, mert így a bizonytalan tanulni vágyó, jogosítványt szerezni akaró diákoknak is megadják a lehetőséget. Pár ismerősömmel beszélve már személyes tapasztalataim is vannak. Csak jókat hallottam eme jogosítványszerző módszerről. Az egyik barátom pár hét alatt megszerezte jogsiját úgy, hogy többműszakos beosztásban dolgozik, és így is sikerült elvégezni az autósiskola által nyújtott tanfolyamot.
Egy dolgot sajnálok, méghozzá azt, hogy ez a módszer eddig nem állt az emberek rendelkezésére.
Így minden ismerősömnek ajánlani fogom, hogy keressék fel a szombathelyi NeTcar autósiskolát.

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat