Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Beiratkozás autósiskolánkba!

A mai világban jogosítványt szerezni nem egyszerű dolog. Itt nem a tanulni való dolgokra gondolok, hanem a pénzügyi háttérre. Mert ha valaki jogsit akar szerezni, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Egy jogosítvány komplett pénzügyi háttere egy család sok havi spórolt pénzét felemésztheti. Aki meg egyedül vág bele, nagyon át kell gondolnia, miből teremti elő. 
Aki mégis belekezd ebbe a kalandba, annak szüksége lesz a motivációra. Ott kell lenni a tantermi órákon az iskola mellett, munka mellett, vagy online otthon, gép előtt időt szánni arra heti több alkalommal is, el kell sajátítani a tananyagot, annak érdekében, hogy jogosítványhoz jusson az ember. 
A szombathelyi és győri autóiskolában a jelentkező megfelel a beiratkozási feltételeknek, kiválasztja a számára megfelelő időpontot, majd megjelenik az aktuális tanfolyam tájékoztatóján máris megtette az első lépeseket a jogsi megszerzésére. Ilyenkor a csoporttal megbeszélésre kerül, hogy heti alkalmak száma és a napok kiválasztása az elméleti oktatásnak. Ezek után a diákok megkapják a vállalási feltételeket, a jelentkezési lapot és egy részletes tájékoztatót a hitellehetőségekről, a részletfizetésről és minden egyéb tudnivalóról. Csatolni kell egy orvosi alkalmassági bizonyítványt, hogy a tanuló minden egészségügyi kritériumnak megfelel, hogy vezetői kötelezettségét el tudja látni. De segítség még a tanulóknak, hogy a szükséges nyomtatványok letölthetők a honlapról is. Az első megmérettetés a tantermi órák, ami 28 órát tartalmaz, vagy az otthoni online tanulás, ahol igazság szerint annyi időt szán rá a tanuló, amennyit szeretne. Ha a felkészülés megvolt, akkor ezek tükrében elméleti vizsgát tesz a tanuló. Az elméleti képzés után, függetlenül a vizsga eredményétől, egészségügyi tanfolyam indul, majd az oktatás végén ebből is vizsgát kell tenni.  Az egészségügyi vizsga a jogosítvány kiadásának feltétele. Felmentést lehetséges kérni. Akinek valami előképzettsége van, pl egészségügyi alkalmazott, vagy elsősegély versenyeken vett részt, illetve a vöröskereszt tagja, akkor mentesülhet a vizsgatétel kötelezettsége alól.
A sikeres elméleti vizsga után elkezdődhet az alapoktatás, mely áll a jármű elindulás előtti ellenőrzéséből és műszaki berendezések ismertetéséből illetve a rutin feladatok gyakorlásából. 
A forgalmi oktatást forgalmi vizsga zárja, melynek sikeres letétele után a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál a 3. munkanap eltelte után igazolást kap, amelyet az illetékes okmányi irodában kell leadni. Postán fogja megkapni a vezetői engedélyt a tanuló.
És végre a jogosítvány a kézben, lehet megkezdeni a vezetési élményekkel teli életet.

Beiratkozás: A jelentkezőknek jelentkezési lapot kell kitölteni.
A laphoz csatolandó: orvosi alkalmassági igazolás
2. Elméleti tanfolyam.
Feltételei: 16,5 év életkor betöltése, írni, olvasni tudás. Óraszám: összesen 28 óra
Tananyag: Közlekedési ismeretek, Járművezetés elmélete, Szerkezeti és üzemeletetési ismeretek
3. Elméleti vizsga.
Feltételek: elméleti tanfolyam elvégzése 16,9 év életkor betöltése
4. Gyakorlati tanfolyam: Alapoktatás, rutinoktatás 9 óra
5. Járműkezelési vizsga:
Feltételei: Sikeres elméleti vizsga, sikeres gyakorlati vizsga ide vonatkozó részének megléte, 17 életév betöltése
6. Gyakorlati oktatás: Forgalmi oktatás: 20 óra
7. Forgalmi vizsga:
Feltétele, sikeres járműkezelési vizsga megléte, gyakorlati oktatás ide vonatkozó részének megléte, elvégzése.
8. Elsősegély nyújtási tanfolyam + vizsga
Ezt követően kapja majd kézhez az autósiskolánk tanulója a jogosítványát.
NeTcar – az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat