Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Magyarországi jelenlétünk

A Netcar autosiskola 2014 ben alakult. De ennek ellenére a kollégák több éves tapasztalattal rendelkeznek. Nincs olyan dolog, amiben ne tudnának megoldást találni. A tanulókért vannak, és azért, hogy minél többen tudjanak jogosítványt szerezni.  
Sosincs késő beiratkozni a Netcar autósiskolához. Szerezd meg a jogsidat náluk. Legyen szó akár "B" kategóriás jogosítványról, akár motoros jogosítványról, autósiskola megteremti számodra a lehetőséget, hogy valóra váltsd az álmaidat. Amennyiben S.O.S jogsira lenne szükséged, szintén fordulj bizalommal a Netcar autosiskolához. Szuper jogosítvány árakkal, tapasztalt oktatókkal és modern környezettel várnak bárkit, akinek jogosítvány kell.
A netcar autósiskolában országszerte több helyen lehet jogosítványt szerezni. Ha jogosítványra van szükséged, keresd őket a következő helyszíneken:
Tata, Ajka, Celldömölk, Csorna, Győr (két helyszínnel), Kapuvár, Körmend, Mosonmagyaróvár, Pápa, Sopron, Sárvár, Székesfehérvár, Szombathely (két helyszínnel) és Tatabánya szerepel, mint képzési helyszín. Mindenki, aki akar vezetni, szeretne jogosítványt szerezni, az megtalálja a számítását az autósiskolában. 
A Netcar autósiskola a modern oktatói bázisok közé tartozik. Aki akar, az még a megszokott rendszerben is tanulhat, tantermi körülmények között. De aki már nem annyira ér rá, hogy hetente többször jelenjen meg az oktatáson, annak az E-learning oktatást javaslom, ami keretein könnyebben tud az ember jogosítványt szerezni. Ennek előnye, nincs kötöttség, a tanuló otthonról a gép előtt sajátíthatja el az anyagot. Nincs időkorlát, akkor tanul, amikor akar, hétköznap, hétvégén, éjjel, akár nappal. Sok olyan ember tudja ezt igénybe venni, aki pl többműszakos munkarendben dolgozik.
A NeTcar autósiskolában az ehhez szükséges elméleti alapokat a legmodernebb, legkényelmesebb módon sajátíthatja el; a vezetési gyakorlatot pedig becsületes, tapasztalt, türelmes oktató mellett. 
Nálunk lehetősége nyílik a KRESZ E-Learning képzés elvégzésére. Nincs időhöz, nincs helyhez kötve. Nem kell tanfolyami időpontokhoz alkalmazkodnia, tanfolyamon részt vennie. Az E-Learning képzésnek köszönhetően Ön BÁRHOL – BÁRMIKOR tanulhat (akár külföldről is). 
Jogosítványt szeretne?
- Nincs ideje vagy lehetősége KRESZ tanfolyamra járni?
- Rendelkezik számítógéppel és internet eléréssel?
Ha a válasz igen akkor Önnek ajánljuk a Online KRESZ képzésünket:
Otthonában saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a KRESZ elméleti tudást.

Szombathely új autósiskolája, a Netcar Autósiskola személygépkocsi-vezetői és motoros tanfolyamokat indít, lépést tartva a XXI. század által megteremtett lehetőségekkel. 
Ha Ön jogosítványt szeretne, akkor nálunk az ehhez szükséges elméleti alapokat a legmodernebb, legkényelmesebb módon sajátíthatja el; a vezetési gyakorlatot pedig becsületes, tapasztalt, türelmes oktató mellett. 
Külföldön dolgozik vagy tanul, de időnként hazalátogat? 
- Készüljön fel KRESZ elméleti vizsgájára tanfolyamon való részvétel nélkül. 
- Munkája vagy iskolai tanulmányai miatt kevés az ideje? 
- Válassza az Ön igényeinek megfelelő Távoktatást. 
Iskolánkba nem csak Szombathelyről, hanem egész az egész Dunántúl területéről várjuk a tanulók jelentkezését.
NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat