Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Egy tanuló története

Péter vagyok, 19 éves. Friss motoros jogosítvánnyal rendelkezem. A tanfolyamot a Szombathelyi NeTcar autósiskolában végeztem el. Nagyon kellemes emlékeim vannak az egész tanfolyamról. Ismerősömtől kaptam információt és ő mondta el, neki ilyen tapasztalatai vannak az autósiskoláról, mivel ő is ott végzett. Elsőre a honlapon nézelődtem körbe, minden infót ott szereztem be. Majd felkerestem magát az intézményt és beadtam a jelentkezésemet.   
A tanfolyamra a következő feltételeknek kellett megfelelnem:
Az alapfokú iskolai végzettségem megvolt, betöltöttem a 15 és fél éves életkort, kitöltöttem a megfelelő okmányokkal ellátott jelentkezési és vizsgalapot és végül aláírtam a képzési szerződést.
Az autósiskolában kedvesek voltak, minden kérdésemre válaszoltak, majd megvehettem helyben a legfrissebb KRESZ könyvet. Én a tantermi előadást válaszoltam, de lett volna lehetőség az E-learning képzésre is, amivel otthon tanulhattam volna meg az anyagot. De én minden tudásra, minden tapasztalatra felvértezve érkeztem meg a jogosítványom megszerzésére, és úgy gondoltam, hogy az autósiskolán belüli tantermi oktatásban fogom megkapni a legtöbb tudást. 
Megbeszéltük, mikor vannak az oktatások. Nagyon nagy kedvvel vágtam bele. Nagyon jó közösség jött összes és kimondottan jó oktatónk volt. Élveztem az autósiskolában eltöltött órákat, jól kijöttem a többi tanulóval.
A sok-sok óra tanulás, a közösen átbeszélt tananyag magába szívása után készültem a KRESZ vizsgára. Ez volt az első nagyobb lépés a jogosítvány megszerzéséhez vezető rögös úton. Büszke vagyok magamra, mert 2 hibaponttal sikerült megszereznem a KRESZ vizsgát. A két hibapont is figyelmetlenségből adódott, így utólag visszagondolva simán lehetett volna hibátlan. 
Ezek után jött az egészségügyi oktatás, mert ez is feltétele a jogosítvány megszerzésének. Kedves, felkészült tanárunk volt, akivel minden fontos tudnivalót átbeszéltünk, mit is kell például tenni egy balesetnél. A legjobban a stabil oldalfekvés gyakorlása, a különböző kötőzések és az újraélesztés ment! Olyan szuper felkészítésben részesültünk, hogy az autósiskola jelenlegi csoportjának összes tagja sikeres elsősegély vizsgát tett.
Ezek után jöttek a várva várt gyakorlati órák. Először találkozhattam az oktatómmal. Megmutatta a motort, amit megtanulok vezetni. Hihetetlen érzés fogott el, hogy ez nagyon izgalmas lesz. Átbeszéltük a motor részeit, mit kell elindulás előtt elvégezni, hogy biztonságban tudjunk a közlekedésben részt venni. Ezután az alap dolgokat vettük át, hogy kell elindulni, megállni. Sebességet váltani. „Szuper érzés motoron ülni”. A Megadott óraszámot sok gyakorlattal töltöttük el. Végigjártuk Szombathely összes részét, koncentráltan a vizsgaútvonalakat térképeztük fel. Furcsa érzés volt, hogy a bukósisakomba beszerelt hangszóró segítségével kommunikálni tudott velem a mögöttem kocsival közlekedő oktatóm. 
A megadott óraszám levezetése után mehettem vizsgázni, ami nem volt könnyű. Bennem volt a drukk, hogy sikerülnie kell, de a félelem is: mi lesz, ha hibát vétek, és nem kapok jogosítványt? De a sok gyakorlás meghozta a gyümölcsét, elsőre sikerült a vizsgám. Nagyon boldog voltam, hogy sikeres jogosítvány birtokosnak mondhattam magam. Az oktatóm gratulált nekem, mondta, hogy büszke rám, amiért sikeres vizsgát tettem. 
Kb 2 hét múlva kézhez vehettem a jogosítványom, amit a mai napig bátran, balesetmentesen használok. Köszönetemet fejezem ki a NeTcar autósiskolának a sok segítségért. Mindenkinek csak ajánlani tudom, bátran keressétek fel őket, ha bármilyen jogosítványt szeretnének megszerezni.

NeTcar - Az autósiskola!

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat