Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Tanulónk története

Sziasztok! Kati vagyok, húszas éveim közepét taposom. Vas megyében élek, egy Körmendhez közeli településen. Szombathelyre járok dolgozni. Úgy éreztem, eljött az idő, hogy egy újabb mérföldkövet érjek el életem során. Ez a mérföldkő pedig nem más volt, mint a jogosítvány megszerzése. Ezen belül is a „B” kategóriás jogosítványt szerettem volna megszerezni egy autósiskolánál. 
„Hogyan is kezdjem el az egészet?” – Tettem fel magamnak a kérdést. Először is a Facebook-ot nyitottam meg, ahol rákerestem a körmendi és szombathelyi autósiskolákra. Ezen kívül találkoztam még győri, soproni, veszprémi, mosonmagyaróvári autós sulikkal is. Lakhelyem miatt muszáj volt közeli autósiskolát választanom. Két lehetőségem maradt, amiből pedig a NeTcar autósiskolát választottam. Megtekintettem weboldalukat, érdeklődtem ügyintézőjüknél a jogosítvány árakkal kapcsolatban. Mindent megfelelőnek találtam, így nem maradt más, mint a beiratkozás. Nagyon rugalmasnak bizonyult ez az autósiskola, mivel nem volt könnyű nekem lebonyolítani az oktatást. Szombathelyen dolgozom, Körmendhez közel élek, a sok utazás pedig időm nagy részét felemészti. Úgy tudtuk megoldani, hogy Körmendre jártam a KRESZ oktatásra, Szombathelyen vizsgáztam belőle. A vezetést pedig inkább Szombathelyen szerettem volna gyakorolni, a nagyobb forgalom miatt. Úgy gondoltam, jobb, ha nehezebb körülmények közt tanulok meg vezetni. Gondoltam a jövőmre is, mivel nem csak kisvárosokban szeretnék autóval közlekedni.
A KRESZ vizsga nem okozott problémát, mivel a szombathelyi autósiskola oktatói rendkívüli módon felkészültek és tanuló-centrikusak voltak. Így aránylag kevés (4) hibaponttal sikerült abszolválnom a vizsgát Szombathelyen.
Ezt követően elérkezett az idő a vezetésre. Szombathely egyik rutinpályáján kezdtem. Még minden új volt, de gyorsan sikerült ráéreznem. Pár órát követően már csak azt vettem észre, hogy a városban körözünk. Az órák csak úgy repültek, az oktatóval jól kijöttünk. Szinte mindig elbeszélgettük az egész vezetéssel töltött időt. A kötelező manőverek jól mentek, oktatóm szerint napról napra jobban vezettem. Meg kell említenem, hogy a szombathelyi autósiskolánál akadálymentesen mentek a dolgok. Mindent időben és legjobb tudásuk szerint adtak meg számomra. Egy probléma volt csak, amiről ugyan nem az autósiskola tehetett. Ez pedig a vizsgaidőpont volt. 1 hónapot kellett várnom, mire eljutottam a vizsgára. Az első alkalommal nagyon izgultam, a vezetés jól ment, de az idegesség győzedelmeskedett felettem és hibáztam néhányat. A vizsgabiztos elég szigorúnak bizonyult, nem engedett át forgalmi vizsgán. A következő időpontra 3 hetet kellett várnom. Itt már szerencsére nem izgultam annyira, így egy óra vezetés után büszkén és jó kedvvel szálltam ki a gépjárműből. Sikerült a vizsga! 
Már csak egy dolog volt hátra. Az elsősegély vizsga. Az elméleti oktatás 3 alkalom volt, ami egyenként két - két és fél óra gyakorlást és tanulást jelentett. Itt szerencsére gyorsabban el tudtam menni a vizsgára, ami nem nagy meglepetésre elsőre sikerült. Még aznap el is mentem az okmányirodába, pár héttel később pedig megérkezett a várva várt „B” kategóriás jogosítványom. Köszönettel tartozom a NeTcar autósiskolának, hiszen ők mindent megtettek, hogy a lehető legkevesebb problémával kelljen szemben állnom a jogosítványom megszerzésének rögös útján. Számos terhet levettek a vállamról, így nekem már csak az elméleti oktatásra és a vezetésre kellett koncentrálnom. 
Legyen a lakhelyed akár Körmenden, Szombathelyen, Győrben, Veszprémben, Pápán, vagy akár Celldömölkön, bátran merem ajánlani neked is ezt az autósiskolát. Kivételes odafigyelésben lesz részed, jogosítványod megszerzése pedig sokkal inkább örömteli kikapcsolódás lesz, mint kemény munka és idegeskedés.
NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat