Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Érdekességek

Mi alapján válasszunk oktatót az autósiskolákban?

Örökös téma marad az autósiskolák oktatói és a jogosítványra vágyó fiatalok kapcsolata. Még mielőtt eljutnánk addig, hogy ezt boncolgassuk, nézzük meg, hogy mi alapján lehet a tanulóknak oktatót választani az autósiskolák keretein belül. Több fontos választási szempontot is szemügyre veszek mai bejegyzésemben.


Az első és legfontosabb, hogy jó, ha olyan autósiskolát választasz, ahol nem csak néhány oktatótól lehet megtanulni vezetni. Tudniillik kevesebb oktató, kevesebb időt tud lefedni és könnyen előfordulhat, hogy hónapokat kell majd várnod, mire eljutsz a forgalmi vizsgáig és mire megszerzed a „B” kategóriás, vagy akár a motoros jogosítványodat. Szombathelyen, Győrben, Sopronban és a Dunántúl több nagyvárosában a NeTcar autósiskola magas számú oktatót sorakoztat fel, aki szinte a nap 24 órájában állnak tanulóik rendelkezésére. Ajánlatos tehát egy ilyen kaliberű autósiskolát választani.


Lehet, hogy már körvonalazódott a fejedben, hogy milyen autóval szeretnél tanulni vezetni, vagy konkrét elképzelésed van, hogy milyen oktatót szeretnél magad mellé. Ez teljes mértékben a te döntésed. Ha azonban nincs konkrétum, úgy az autósiskolák rendelnek ki melléd oktatókat. A NeTcar autósiskolánál az oktatók 90%-a főállásban tanít, a maradék néhány ember pedig mellékállásban. Utóbbi oktatók általában csak délután tudnak órákat adni számotokra. Ez nem nagy probléma, mivel a tanulók nagy többsége még valamilyen nappali képzéses iskolában folytatja tanulmányait, így javarészt csak délután tudnak beülni a volán mögé.
A jó kapcsolat kialakításában ugyanolyan szinten fontos mindkét fél. Az oktatók elvárják a pontosságot, gondolok itt arra, hogy a megbeszélt időben és helyen tudjanak találkozni a jogosítványra vágyó fiatalokra. Az oktatók sem szoktak késni, így nektek sem kellene.


Némely oktató nem csak „B” kategóriás képzésben oktat, van, aki más kategóriákat is vállal, többek közt a motoros jogosítvány is ide sorolható. Abban az esetben, ha először motoros jogsit szeretnétek, tanácsos olyan oktatót választani, aki „B” kategóriában is oktat. Így, ha majd arra kerül a sor, hogy szeretnétek autóra is jogosítványt, már nem kell az oktató választásával foglalkozni. Az ismeretség sokat számít. Ha pedig egy ilyen kapcsolat jól működik, akkor kár lenne elmenni más autósiskolába tanulni. Hisz jól tudjuk, az oktató az egyik kulcsa annak, hogy megszerezzétek a jogosítványotokat.


Szombathelyi, győri, soproni, székesfehérvári, veszprémi és más dunántúli nagyvárosok kirendeltségei szeretettel várják jelentkezéseteket. A NeTcar autósiskola megteremti számotokra az ideális környezetet ahhoz, hogy akár „B”, akár motoros, vagy más kategóriájú jogosítványotokhoz, könnyen, gyorsan, és probléma mentesen jussatok hozzá. Forduljatok autósiskolánkhoz bizalommal!


NeTcar – Az autósiskola!
Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat