Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program facebook

Hírek

Ajánlói program

2019-10-28 08:46

A Ritmo Autósiskola tanulóinak lehetősége van családtag/ismerős ajánlására rendszerünkön belül.

Minden tanulónk, képzése során egy darab ajánlói kártyát kap. A kártya egyedi azonosítóval van ellátva és kizárólag az adott tanulóhoz van rendelve.

Amennyiben az ajánlott személy egy ajánlói kártyával iratkozik be képzésünkre, az ajánló és az ajánlott jogosult a rendszerben meghirdetett jóváírásra/kedvezményre.

Az ajánló 5.000,- Ft visszatérítést kap az általa befizetett tanfolyam díjából.

Az ajánlott 10.000,- Ft kedvezményt kap az elméleti tanfolyamdíjból.

Az ajánlói kártyát a beiratkozásnál be kell mutatni a Ritmo Kft. dolgozójának. Az ajánlói kártyát a sorszám alapján beazonosítjuk. Amennyiben az ajánlás szabályos, 10.000,- Ft kedvezményt biztosítunk az elméleti tanfolyamdíjból. A kedvezmény csak az elméleti tanfolyamnál vehető igénybe, viszont tantermi és e-learning képzés esetén is érvényes.

Tantermi tanfolyamnál legkésőbb a 2. foglalkozásig kell befizetni az elméleti tanfolyamdíjat. E-learning képzésnél egyszerre a beiratkozásnál kell befizetni.

Amennyiben a fent említett befizetés megtörténik, telefonon vesszük fel a kapcsolatot az ajánlóval. Itt tájékoztatjuk a sikeres ajánlásról és jogosulttá válik az 5.000,- Ft visszatérítésre. A visszatérítést a könyvelőnkkel előre egyeztetett időpontban a Ritmo Kft. székhelyén (9700 Szombathely, Puskás Tivadar utca 7.) lehet igényelni.

A Ritmo Kft. a változtatás jogát fenntartja.

Az ajánlói rendszer 2019.11.01-től visszavonásig érvényes.

 Vissza az előző oldalra!

Kapcsolat