Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

B kategória

B kategóriás jogosítvány

A Ritmo Autósiskolában a tanulók modern keretek között sajátíthatják el az autóvezetéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket, és tapasztalt oktató segítségével szerezhetnek gyakorlatot. Ha biztonságos körülmények között, türelmes tanárok segítségével szeretnél B kategóriás jogosítványt szerezni, érdeklődj a számodra legkényelmesebben megközelíthető képzési helyszínen!

Ki vehető fel tanfolyamra?

Aki:

  • megfelel a külön jogszabályban meghatározott közlekedésbiztonsági, egészségügyi feltételeknek,
  • rendelkezik alapfokú iskolai végzettséggel, • elmúlt már 16 és fél éves,
  • kitöltötte a jelentkezési lapot, bemutatta a megfelelő okmányokat és aláírta a képzési szerződést,
  • csatolta az esetleg rendelkezésre álló, más kategóriában már meglévő vezetői engedély másolatát.

Ki jelentkezhet elméleti vizsgára?

Aki:

  • elvégezte a tanfolyam elméleti részét, vagy igazoltan felmentést kapott az alól.
  • A 17. életévét legfeljebb 3 hónapon belül betölti.

Ki mehet forgalmi vizsgára?

B kategóriás jogosítványért azok vizsgázhatnak, akik betöltötték a 17. életévüket, és elvégezték a képzés gyakorlati részét.

A Ritmo autósiskolájában kedvező áron, és rövid idő alatt szerezheted meg B kategóriás jogosítványodat, vagy akár bármilyen más kategóriára jogosító vezetői engedélyedet. Munkatársaink minden kérdés és kérés esetén rendelkezésedre állnak, a tanfolyamok díjából pedig sokszor biztosítunk igen nagy kedvezményeket. Büszkék vagyunk rá, hogy autósiskolánk sokéves fennállása óta már több ezer elégedett diákunk távozott jogosítvánnyal a zsebében.

Autósiskolánk egyedülálló módon, e-learning tananyag segítségével oktat, amelyet a hatóság is jóváhagyott. Ennek az innovatív módszernek köszönhetően még kényelmesebben és hatékonyabban sajátíthatod el az autóvezetés csínját-bínját a hozzád legközelebb eső autósiskolánkban. Kereshetsz magadnak oktatót a weboldalunkon, vagy ajánlhatunk neked egyet. A Ritmonál közös célunk, hogy biztonságosan, rövid idő alatt szerezd meg B kategóriás jogosítványodat, és hosszú évekig vezethess balesetmentesen.

Fordulj hozzánk a jövőben is!


Kapcsolat